ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Nergal των Behemoth τα βάζει με τους αρνητές μάσκας

«Είναι ίδιοι με αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη». Ο frontman των Behemoth, Adam «Nergal» Darski σε τοποθέτηση του στο internet τα έβαλε με τους αρνητές μάσκας, συγκρίνοντας τους με αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη. Η χρήση μάσκας έχει δώσει τροφή για αρκετές θεωρίες συνωμοσίας…

«Είναι ίδιοι με αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη».

Ο frontman των Behemoth, Adam «Nergal» Darski σε τοποθέτηση του στο internet τα έβαλε με τους αρνητές μάσκας, συγκρίνοντας τους με αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη.

Η χρήση μάσκας έχει δώσει τροφή για αρκετές θεωρίες συνωμοσίας το τελευταίο διάστημα, με αρκετούς να αρνούνται πεισματικά τόσο την χρήση της, όσο ακόμα και το γεγονός της ύπαρξης τους Covid-19. Ο Nergal δεν μάσησε τα λόγια του και σε μήνυμα του από την Πορτογαλία, όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, δήλωσε πως «το να πείσεις τους αρνητές μάσκας να φορέσουν μάσκα μου θυμίζει τον εαυτό μου να προσπαθώ να πείσω όσους πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη για το αντίθετο».

Στο μήνυμα του ο Nergal προσθέτει: «Ναι, μπορεί κάποιες φορές τα μέτρα να φαίνονται υπερβολικά, όμως νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι σταματάμε στον κόκκινο σηματοδότη ακόμα και όταν δεν υπάρχει κίνηση… σωστά;».

Και απευθύνει το ερώτημα: «Δεν είναι πιο σωστό να υπακούσουμε για λίγο στις συστάσεις και να κάνουμε και τους άλλους να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια; Ακόμα και αν δεν πιστεύετε, δείξτε την ευαισθησία που πρέπει και φορέστε μια μάσκα».

Όλες οι πρόσφατες μελέτες της επιστημονικής κοινότητας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η χρήση μάσκας αποτελεί το καλύτερο μέτρο προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Δείτε το μήνυμα του Nergal στο Instagram:

View this post on Instagram

Convert anti-maskers to wearing masks reminds me of trying to prove the flatearthers the are wrong. My friend @tomasz_organek got sooo much shit from our country mates for publicity promoting the idea of wearing masks. Well… yes, the rules and procedures often make no sense and seem lacking logic, masks must be switched or washed often so it’s not intoxicating for those who wear them… the list goes on. But hey, we ALL agreed to halt at red light even if there’s no traffic right? Why not temporarily obey this law so everyone around us can feel a lil comfort in those highly uncomfortable times? So even if u don’t believe the mask will save u from getting a disease wear it as a sign of AWARENESS. Makes sense?

A post shared by Adam Nergal Darski (@nergal69) on

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top