ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Nick Mason φορμάρει νέο supergroup και παίζει ξανά παλιά κομμάτια των Pink Floyd!

Ο drummer των Pink Floyd έχοντας στο πλευρό του γνωστούς μουσικούς, έφτιαξε το συγκρότημα Nick Mason’s Saucerful Of Secrets και πρόκειται να παρουσιάσει ζωντανά υλικό από τους πρώιμους Pink Floyd! Η μπάντα έχει ήδη κλείσει τέσσερις συναυλίες σε μικρά clubs του Λονδίνου τον επόμενο μήνα, με τον Mason έτσι να…

Ο drummer των Pink Floyd έχοντας στο πλευρό του γνωστούς μουσικούς, έφτιαξε το συγκρότημα Nick Mason’s Saucerful Of Secrets και πρόκειται να παρουσιάσει ζωντανά υλικό από τους πρώιμους Pink Floyd!

Η μπάντα έχει ήδη κλείσει τέσσερις συναυλίες σε μικρά clubs του Λονδίνου τον επόμενο μήνα, με τον Mason έτσι να παίζει ξανά ζωντανά για πρώτη φορά μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το 2012. Τότε είχε παίξει live το κλασικό «Wish You Were Here», μαζί με τον Ed Sheeran, τον Mike Rutherford (Genesis, Mike & The Mechanics) και τον Richard Jones (The Feeling).

Το συγκρότημα που πήρε το όνομά του από το δεύτερο album των Pink Floyd, θα περιλαμβάνει εκτός από τον Mason και τον Gary Kemp των Spandau Ballet, τον πρώην μπασίστα των Pink Floyd Guy Pratt, τον κιθαρίστα των Blockheads Lee Harris και τον μουσικό παραγωγό, συνθέτη και ενορχηστρωτή Dom Beken.

«Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ξανά την μουσική των πρώιμων Pink Floyd, με κομμάτια από τα «The Piper At The Gates Of Dawn» και «A Saucerful Of Secrets», αναφέρει στο Δελτίο Τύπου του το συγκρότημα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top