ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Nikk Sixx εκτός από τους Motley Crue, μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον και για τις φωτογραφίες του

Μπορεί οι περισσότεροι να ξέρουν τον Nikki Sixx μέσα από τους Μotley Crue και λιγότεροι από τους Sixx A.M. αλλά ο δημοφιλής μπασίστας τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία κάνοντας τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν για μια ακόμα φορά πάνω του. All pictures © Nikki Sixx

Μπορεί οι περισσότεροι να ξέρουν τον Nikki Sixx μέσα από τους Μotley Crue και λιγότεροι από τους Sixx A.M. αλλά ο δημοφιλής μπασίστας τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία κάνοντας τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν για μια ακόμα φορά πάνω του.

All pictures © Nikki Sixx

Γνώρισα τον Γκρεγκόρι απόψε στο Van Nuys Blvd. Tον είδα σε ένα παντοπωλείο και του είπα ότι σκέφτηκα ότι είχε το πιο ενδιαφέρον και όμορφο πρόσωπο και του έδειξα την κάμερα μου. Τον ρώτησα αν θα μπορούσα να τραβήξω μερικές φωτογραφίες. Φυσικά είπε και συνέχισε να μου λέει ότι ήταν από το Greenwich Village και πόσο δημιουργικός ήταν ο τόπος. Μου είπε πολλές μικρές ιστορίες. Του είπα το όνομά μου και είπε καλά είμαι ο Gregory από το Greenwich Village και εσύ ο Nikki από το Van Nuys. Αν ήξερε μόνο πόσο αληθινό αυτό είναι τώρα…
Τραβήχτηκε στην εκκλησία των οστών, έξω από την Πράγα.
Περπατούσα στους δρόμους του Σίδνεϊ προσπαθώντας να καταπολεμήσω το jet lag όταν έτρεξα σε αυτόν τον κύριο. Η συμπεριφορά του φαινόταν κάπως μοναχική και τον ρώτησα αν θα του άρεσε να τραβήξω μερικές γρήγορες φωτογραφίες… Καθώς μιλούσαμε άνθρωποι περπατούσαν χωρίς να επιβραδύνουν και να ρίξουν μερικά νομίσματα στο καλάθι του. Το βρήκα περίεργο και μου είπε ότι είναι κάτι συνηθισμένο. Του ρώτησα αν είχε πάει ποτέ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και είπε όχι, δεν έχει φύγει ποτέ από την Αυστραλία. Με ρώτησε από που ήμουν και του είπα Λος Άντζελες. Είπε ότι φαινόταν πολύ μακριά και κοίταξε μακριά στην απόσταση. Αυτή είναι η στιγμή.
Ιαπωνία
Ρωσία. Άστεγη. Από το βιβλίο «This is Gonna Hurt»
Είχα πληρώσει για να τραβήξω μερικές εικόνες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα γι’ αυτό. Είχα μια φωτογραφική μηχανή και μετρητά. Δεν μιλούσε αγγλικά. Ο διερμηνέας της της είπε να σταματήσει. Δεν είπαμε μια λέξη. Γωνιά δρόμου, Οσάκα Ιαπωνία.

Ο Σάββας Στανής μεγάλωσε στην Κομοτηνή και είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού FC των Dream Theater, βραβευμένο από τη Warner music και την ifpi για τις πωλήσεις του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Έχει περάσει από τα μουσικά περιοδικά Rock On και Rock Hard ενώ βρέθηκε πίσω από την κονσόλα του Atlantis 105,2. Λατρεύει το φαγητό με αδυναμία στα burger και ζει με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γνωρίσει από κοντά τον Antony Bourdain.

Latest from ΕΙΚΟΝΕΣ

Go to Top