ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Noel Gallagher αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ενδεχομένως να σταματήσει τις περιοδείες. Ο Noel Gallagher σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Star αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που ίσως τον αναγκάσει να σταματήσεις τις περιοδείες. Οι συμβουλές των γιατρών και πως θα επηρεάσουν τα μελλοντικά σχέδια του. Όπως πολλοί μουσικοί, έτσι και ο Noel Gallagher υποφέρει από εμβοές…

Ενδεχομένως να σταματήσει τις περιοδείες.

Ο Noel Gallagher σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Star αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που ίσως τον αναγκάσει να σταματήσεις τις περιοδείες. Οι συμβουλές των γιατρών και πως θα επηρεάσουν τα μελλοντικά σχέδια του.

Όπως πολλοί μουσικοί, έτσι και ο Noel Gallagher υποφέρει από εμβοές στο ένα του αυτί, γεγονός που κάνει την καθημερινότητά του αρκετά δύσκολη. Σύμφωνα μάλιστα με τις προτροπές των γιατρών, ο Άγγλος star θα πρέπει να σταματήσει τις περιοδείες, προκειμένου να μην βρίσκεται σε χώρους με θόρυβο και φασαρία, όπως οι αρένες και τα clubs.

«Ο ήχος αυτός σου τρυπάει το μυαλό» είπε χαρακτηριστικά ο Gallagher στην συνέντευξή του, ο οποίος ενδεχομένως να πάρει πιο εύκολα την απόφαση να σταματήσεις τις ζωντανές εμφανίσεις, για τις οποίες άλλωστε και στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι βαριέται, λόγω της μεγάλης τους διάρκειας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top