ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Omar Rodriguez-Lopez πιστεύει πως οι Mars Volta θα συνεχίσουν να γράφουν μουσική και ελπίζει σε ένα νέο studio album

Μια δήλωση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους των Mars Volta έκανε ο κιθαρίστας Omar Rodriguez-Lopez, ο οποίος πιστεύει πως υπάρχει μέλλον για την μπάντα παρά το αυξημένο του πρόγραμμα με τους At The Drive-In. Αν και η μπάντα διέλυσε το 2012 μετά την κυκλοφορία του έκτου της album «Noctourniquet», ο…

Μια δήλωση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους των Mars Volta έκανε ο κιθαρίστας Omar Rodriguez-Lopez, ο οποίος πιστεύει πως υπάρχει μέλλον για την μπάντα παρά το αυξημένο του πρόγραμμα με τους At The Drive-In.

Αν και η μπάντα διέλυσε το 2012 μετά την κυκλοφορία του έκτου της album «Noctourniquet», ο Rodriguez-Lopez είπε πως το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είναι υπαρκτό, παρόλο που οι υποχρεώσεις του με τους At The Drive-In είναι αυξημένες.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο Rodriguez-Lopez είπε: «Κάποια στιγμή θα θέλαμε να ηχογραφήσουμε ένα album με τους Mars Volta. Φυσικά, είμαστε αφοσιωμένοι στους At The Drive-In, ενώ ο Jon Theodore περιοδεύει με τους Queens Of The Stone Age».

Ο κιθαρίστας συνέχισε: «Οι Mars Volta είναι η Eva Gardner, η πρώτη μας μπασίστρια που δυστυχώς αποχώρησε από το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιοδείας μας όταν έχασε τον πατέρα της, ο Jon Theodore, ο Ikey Owens και ο Jeremy Ward. Οι δυο τελευταίοι δυστυχώς δε βρίσκονται πλέον μαζί μας. Ο Jon και η Eva είναι ζωντανοί και αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό γιατί όλοι μας γνωρίζουμε πως μεταξύ μας υπάρχει χημεία».

Ο Rodriguez-Lopez πάντως απέφυγε να δώσει ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο σχετικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσης των Mars Volta: «Όποτε και αν γίνει είναι ευπρόσδεκτο. Θα πρέπει να δούμε πως θα ταιριάξει με όλα αυτά που κάνουμε παράλληλα. Με τις υποχρεώσεις του Jon, αλλά και με τις υποχρεώσεις της Eva, η οποία περιοδεύει με την Gwen Stefani. Έχω όμως καλό προαίσθημα και τη θέληση να προχωρήσουμε».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο Omar Rodriguez-Lopez ανακοίνωσε πως μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει 12 solo albums, με το πρώτο από αυτά, «Sworn Virgins», να βγαίνει στην αγορά στις 15 Ιουλίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top