Ο Ozzy δεν ξέρει τι είναι το Brexit και παραδέχεται ότι δεν διαβάζει εφημερίδες

R NEWS TEAM
Posted on Νοέμβριος 29, 2018, 7:56 μμ
6 secs

Δεν έχει ιδέα τι σημαίνει η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι διατυπώνουν παθιασμένα επιχειρήματα υπέρ ή κατά του Brexit, κάποιοι άλλοι λένε ανοιχτά ότι δεν κατέχουν το θέμα. Ενας από αυτούς είναι ο Ozzy Ozbourne, o οποίος δήλωσε στο περιοδικό The Big Issue ότι δεν ξέρει τι να πει όταν τον ρωτούν για την επικείμενη αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Οι άνθρωποι εξακολουθούν να με ρωτούν γι αυτό- είναι μεγάλη υπόθεση; Τι θα συμβεί με αυτό;  Ψηφίζουν μέσα ή έξω, τι συμβαίνει;» είπε ο Ozzy. Ο γεννημένος στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας τραγουδιστής, ζει τώρα στο Λος Άντζελες και απ΄ ό,τι φαίνεται δεν παρακολουθεί και τόσο στενά τις τρέχουσες εξελίξεις. «Δεν διαβάζω τις εφημερίδες και δεν μιλάω πραγματικά για πολιτική, διότι δεν γνωρίζω πραγματικά», πρόσθεσε καταλήγοντας με την εξής παραδοχή: «Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το Brexit».

Οι ηγέτες της Ε.Ε. ενέκριναν τη συμφωνία που εισηγήθηκε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι για το Brexit την Κυριακή κατά τη διάρκεια της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΕ

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST