ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Ozzy Osbourne ακυρώνει όλες τις συναυλίες του 2019

Δεν πρόλαβε να αναρρώσει από την γρίπη που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και ο Ozzy Osbourne αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα υγείας. Ο madman αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες που είχε μέσα στο 2019, μετά από τραυματισμό που προήλθε από πέσιμο μέσα στο σπίτι του. Στην ανακοίνωση του ο Ozzy…

Δεν πρόλαβε να αναρρώσει από την γρίπη που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και ο Ozzy Osbourne αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα υγείας.

Ο madman αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες που είχε μέσα στο 2019, μετά από τραυματισμό που προήλθε από πέσιμο μέσα στο σπίτι του.

Στην ανακοίνωση του ο Ozzy δήλωσε απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή, αλλά υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει δυνατός για να ολοκληρώσει όλες τις συναυλιακές του υποχρεώσεις:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα πρέπει εκ νέου να προγραμματίσω τις συναυλίες μου. Νιώθω απογοητευμένος, θυμωμένος και θλιμμένος που δεν μπορώ να περιοδεύσω. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που έχω από την οικογένεια, το συγκρότημα, τους φίλους και τους οπαδούς μου και αυτό με κάνει να θέλω να συνεχίσω» λέει στην ανακοίνωση του ο βετεράνος τραγουδιστής.

Και ολοκληρώνει: «Να ξέρετε ότι κάθε μέρα θα γίνομαι καλύτερος. Θα επιστρέψω».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top