ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ozzy Osbourne έχει έτοιμο το νέο του solo album!

Διαβάστε όλα όσα είπε στην Sun. Ο Ozzy Osbourne δήλωσε πως έχει ολοκληρώσει το νέο του προσωπικό album! Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ο βετεράνος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία του με τον Post Malone, η οποία του έδωσε την ώθηση να δουλέψει και πάλι πάνω σε νέα μουσική. «Δεν είχα…

Διαβάστε όλα όσα είπε στην Sun.

Ο Ozzy Osbourne δήλωσε πως έχει ολοκληρώσει το νέο του προσωπικό album!

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ο βετεράνος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία του με τον Post Malone, η οποία του έδωσε την ώθηση να δουλέψει και πάλι πάνω σε νέα μουσική.

«Δεν είχα ξανακούσει αυτό το παιδί. Μου ζήτησε να τραγουδήσω στο κομμάτι «Take What You Want» και το ένα έφερε το άλλο. Κάπως έτσι ξεκίνησα να δουλεύω με τον παραγωγό του, Andrew Watt. Μιλάμε για εννιά νέα τραγούδια αλλά είναι σημαντικό για μένα στην φάση που βρίσκομαι» είπε αρχικά ο Ozzy.

Και πρόσθεσε: «Μου έλειψε πολύ η μουσική. Οι fans μου παραμένουν πιστοί. Μέχρι να κάνω αυτό το album, πέθαινα».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι fans: «Είναι ο πρώτος μου δίσκος για σχεδόν δέκα χρόνια. Από μόνο του είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πλέον όλοι ασχολούνται με το streaming και το downloading. Η μουσική έχει αλλάξει εντελώς. Μαζί με την Sharon σκεφτόμασταν σοβαρά για το εάν θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε νέο δίσκο. Είναι πολύ μεγάλο το κόστος, από την στιγμή που ο κόσμος πλέον δεν αγοράζει δίσκους».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του νέου δίσκου αναμένονται σύντομα.

Ο Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε το τελευταίο του solo album «Scream» το 2010.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top