ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ozzy Osbourne έχει «πολλές ιδέες» για το νέο του album

Την επιστροφή του στο studio καλοβλέπει ο madman. Αρκετές ιδέες για το νέο του solo album που θα διαδεχθεί το «Scream» του 2010 δήλωσε πως έχει ο Ozzy Osbourne. Ο βετεράνος τραγουδιστής θέλει να μπει στο studio αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «No More Tours 2» περιοδείας του, και σε…

Την επιστροφή του στο studio καλοβλέπει ο madman.

Αρκετές ιδέες για το νέο του solo album που θα διαδεχθεί το «Scream» του 2010 δήλωσε πως έχει ο Ozzy Osbourne.

Ο βετεράνος τραγουδιστής θέλει να μπει στο studio αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «No More Tours 2» περιοδείας του, και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Boston Herald είπε: «Έχω έτοιμα κάποια τραγούδια, ενώ υπάρχουν και αρκετές ιδέες για μερικά ακόμα. Θέλω να γράψω ένα νέο album αλλά δεν ξέρω πότε μπορεί να συμβεί αυτό».

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Ozzy είχε δηλώσει: «Είναι δύσκολο πλέον να ηχογραφώ κομμάτια ανάμεσα στις ζωντανές μου εμφανίσεις. Όταν έχω ένα κενό, προτιμώ να ξεκουράζω την φωνή μου. Παλιότερα μπορούσα να ηχογραφώ, αλλά πλέον αυτό δεν είναι εύκολο».

Ο Ozzy βρίσκεται αυτό το διάστημα στον δρόμο, έχοντας στο πλευρό του και τον Zakk Wylde, με τον οποίο επανασυνδέθηκε για την περιοδεία.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top