ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ozzy Osbourne γυρίζει με τον γιό του Jack show για το History Channel

Σε συνέντευξή του στο Billboard.com, ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε πως μαζί με τον γιό του, Jack Osbourne, γυρίζουν στην Αγγλία ένα νέο τηλεοπτικό show για το History Channel. Για το project ο madman τόνισε χαρακτηριστικά: «Πήγαμε στο Stonehedge και συναντήσαμε έναν τύπο που πίστευε πως είναι η μετενσάρκωση του Αρθούρου.…

Σε συνέντευξή του στο Billboard.com, ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε πως μαζί με τον γιό του, Jack Osbourne, γυρίζουν στην Αγγλία ένα νέο τηλεοπτικό show για το History Channel.

Για το project ο madman τόνισε χαρακτηριστικά: «Πήγαμε στο Stonehedge και συναντήσαμε έναν τύπο που πίστευε πως είναι η μετενσάρκωση του Αρθούρου. Επισκεφτήκαμε και άλλα ενδιαφέροντα μέρη στη χώρα και πρόθεση μας είναι να κάνουμε κάποια «μαθήματα» ιστορίας κάτω απο το πρίσμα των Osbournes».

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια βγαίνει στο γυαλί, μετά τα reality shows «The Osbournes» και «Osbournes Reloaded» τα οποία είχαν κάνει πρεμιέρα το 2002 και 2009 αντίστοιχα.

Ο ίδιος πάντως ο Ozzy αποκάλυψε στο The Pulse Of Radio πως δεν είναι και μεγάλος fan της τηλεόρασης και πως γενικά αποφεύγει να περνά την ώρα του βλέποντας ταινίες και reality shows: «Ζήτημα να έχω δει 1 – 2 επεισόδια απο τους «Osbournes». Δε μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση καθόλου».

Έτσι και αλλιώς πάντως ο Ozzy δεν έχει χρόνο για τέτοιες απολαύσεις καθώς σύντομα ξεκινάει η τελευταία περιοδεία των Black Sabbath με τίτλο «The End Tour».

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top