ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε το video του «Ordinary Man»

Ένα flashback στην καριέρα του madman. Ο Ozzy Osbourne έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του video clip για το κομμάτι «Ordinary Man». Δείτε τον madman να παρακολουθεί ένα μικρό flashback της καριέρας του, από τις πρώτες ημέρες των Black Sabbath μέχρι και σήμερα. Μονάχα… ordinary δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η…

Ένα flashback στην καριέρα του madman.

Ο Ozzy Osbourne έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του video clip για το κομμάτι «Ordinary Man». Δείτε τον madman να παρακολουθεί ένα μικρό flashback της καριέρας του, από τις πρώτες ημέρες των Black Sabbath μέχρι και σήμερα.

Μονάχα… ordinary δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η ζωή και το έργο του Ozzy Osbourne. Ο βετεράνος τραγουδιστής χώρεσε στο νέο του video clip για το ομότιτλο τραγούδι του νέου του δίσκου, μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής και της πορείας του. Καθισμένος στην πολυθρόνα του, ο Ozzy και η Sharon Stone βλέπουν εικόνες και πλάνα από στιγμές που καθόρισαν την ζωή του σημαντικότερου frontman της heavy metal σκηνής.

Το «Ordinary Man» έχει ήδη δώσε άλλα δύο singles, τα «Under The Graveyard» και «Straight To Hell», ενώ τα έχει καταφέρει εξαιρετικά και σε εμπορικό επίπεδο.

Ο Ozzy Osbourne δήλωσε πρόσφατα πως το συγκεκριμένο album τον βοήθησε να κρατηθεί στην ζωή ενώ το γεγονός πως δεν πρόκειται να βγει σε περιοδεία τον κάνει να σκέφτεται ήδη το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top