Ο Ozzy Osbourne πραγματοποιεί την τελευταία του παγκόσμια περιοδεία

R NEWS TEAM
Posted on Φεβρουάριος 07, 2018, 7:50 πμ
17 secs

«Δεν αποσύρομαι από τη μουσική» τονίζει o madman.

Την τελευταία του μεγάλη παγκόσμια περιοδεία ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο Ozzy Osbourne, ο οποίος σχεδιάζει όμως να μείνει στη μουσική, δίνοντας κατά καιρούς λίγα επιλεκτικά shows.

Η No More Tours 2 περιοδεία του madman θα περιλαμβάνει εμφανίσεις σε Ηνωμένες Πολιτείες, Κεντρική και Λατινική Αμερική καθώς και Ευρώπη. Στο πλευρό του βετεράνου frontman θα βρίσκεται ο κιθαρίστας Zakk Wylde, ο Tommy Clufetos στα τύμπανα, ο Blasko στο μπάσο και ο Adam Wakeman στα πλήκτρα.

«Ήμουν ευλογημένος που είχα δύο τόσο επιτυχημένες μουσικές καριέρες» είπε αρχικά ο Ozzy Osbourne στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για το γεγονός.

Και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ για αυτή την τελευταία περιοδεία και θέλω να γιορτάσω μαζί με τους fans αυτά τα 50 χρόνια πορείας στη μουσική».

Η τελευταία περιοδεία αναμένεται να διαρκέσει ως το 2020, με τον Ozzy να παίζει ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό πάντως δε θα είναι το τέλος του σπουδαίου frontman, καθώς ο Ozzy δεν σκέφτεται την απόσυρσή του από τη μουσική. Σε δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό Rolling Stone, ο Άγγλος star τόνισε: «Δεν αποσύρομαι… απλά δε θα βγαίνω πλέον στον δρόμο για μεγάλες περιοδείες. Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο στο σπίτι μου. Θα δίνω όμως σποραδικά shows».

Ο Ozzy Osbourne πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα studio album, το οποίο και σκοπεύει να ολοκληρώσει κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος της No More Tours 2.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST