ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/Χωρίς κατηγορία

Ο Papa Emeritus πετάει τη μάσκα!

Ο frontman των Ghost Papa Emeritus (κανονικό όνομα: Tobias Forge) αποφάσισε να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό, στην ραδιοφωνική εμφάνισή του στο ιστορικό Σουηδικό πρόγραμμα «Sommar i P1». Το πρόγραμμα που μεταδίδεται ανελλιπώς από το 1959 μεταδίδεται και σε live streaming και έτσι οι ελάχιστοι πλέον fans των Ghost που δεν…

Ο frontman των Ghost Papa Emeritus (κανονικό όνομα: Tobias Forge) αποφάσισε να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό, στην ραδιοφωνική εμφάνισή του στο ιστορικό Σουηδικό πρόγραμμα «Sommar i P1».

Το πρόγραμμα που μεταδίδεται ανελλιπώς από το 1959 μεταδίδεται και σε live streaming και έτσι οι ελάχιστοι πλέον fans των Ghost που δεν έχουν δει το πρόσωπο του Tobias Forge θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν χωρίς μάσκα.

Το «Sommar i P1» είναι από τα πλέον επιτυχημένα ραδιοφωνικά shows στη Σκανδιναβική χώρα, με τον καλεσμένο να έχει στη διάθεσή του 90 λεπτά για να πει ότι θέλει και όπως θέλει, χωρίς διακοπές, επιλέγοντας μάλιστα και το μουσικό πρόγραμμα.

Πρόσφατα ο Forge αναγκάστηκε ουσιαστικά να αποκαλύψει την ταυτότητά του μετά και την αγωγή που δέχθηκε από τα πρώην μέλη των Ghost.

Ο Tobias Forge έχει πλούσιο μουσικό παρελθόν, έχοντας παίξει στους Repugnant, Crashdiet, Subvision, Magna Carta Cartel και Superior.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top