ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο παραγωγός του Ozzy λέει πως το νέο album γράφτηκε μέσα σε 4 μέρες

Ο Andrew Watts μίλησε για το «Ordinary Man». Ο Ozzy Osbourne θα κυκλοφορήσει το νέο του album «Ordinary Man» τον Ιανουάριο, με τον παραγωγό Andrew Watts να κάνει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Μιλώντας στο Billboard, ο Watts υποστήριξε πως ο δίσκος δημιουργήθηκε μέσα σε 4 μόλις μέρες, μετά από μια…

Ο Andrew Watts μίλησε για το «Ordinary Man».

Ο Ozzy Osbourne θα κυκλοφορήσει το νέο του album «Ordinary Man» τον Ιανουάριο, με τον παραγωγό Andrew Watts να κάνει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Μιλώντας στο Billboard, ο Watts υποστήριξε πως ο δίσκος δημιουργήθηκε μέσα σε 4 μόλις μέρες, μετά από μια σύντομη κουβέντα που είχε με τον frontman των Black Sabbath.

Ο Watts κάλεσε στο studio τον Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers και τον Duff McKagan των Guns N Roses, οι οποίοι συμφώνησαν αμέσως να συνθέσουν και να ηχογραφήσουν τον δίσκο.

«Οι τρείς μας γράψαμε και ηχογραφήσαμε τον δίσκο μέσα σε 4 μέρες. Μπήκαμε στο studio, φορέσαμε τα ακουστικά μας, κοιταχτήκαμε και καταλήξαμε με 12 τραγούδια εκ των οποίων τα 10 μπήκαν στον δίσκο. Ήταν μαγικό» είπε ο Watts.

Όταν ο Ozzy Osbourne άκουσε το αποτέλεσμα είπε… «Είναι cool», μη δίνοντας ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον Watts, την οριστική του απάντηση. Αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά, με τον madman να τηλεφωνεί εκ νέου στο Watts λέγοντάς του… «πότε ηχογραφούμε;».

Στην συνέχεια, ο Watts πρόσθεσε: «Όλη η μουσική, τα solos, οι κιθάρες και οι φωνητικές μελωδίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε 4 εβδομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί έβγαλε από μέσα μου ξανά τον νεανικό μου ενθουσιασμό».

Το «Ordinary Man» θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς με τα πρώτα singles «Under The Graveyard» και «Straight To Hell» να έχουν ήδη δοθεί στην δημοσιότητα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top