ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Peter Jackson καθυστερεί το ντοκιμαντέρ για τους Beatles

Τον Αύγουστο του 2021 η πρεμιέρα του film The Beatles: Get Back. Υπομονή ένα χρόνο ακόμα θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι των Beatles προκειμένου να δουν το νέο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson, The Beatles: Get Back. Τον Αύγουστο του 2021 αντί για τον φετινό Σεπτέμβριο η πρεμιέρα του film.…

Τον Αύγουστο του 2021 η πρεμιέρα του film The Beatles: Get Back.

Υπομονή ένα χρόνο ακόμα θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι των Beatles προκειμένου να δουν το νέο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson, The Beatles: Get Back. Τον Αύγουστο του 2021 αντί για τον φετινό Σεπτέμβριο η πρεμιέρα του film.

Όπως ανακοινώθηκε από την Disney, η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ θα καθυστερήσει σχεδόν ένα χρόνο, με τον Jackson να δίνει μια άλλη οπτική σε σχέση με την ταινία «Let It Be» που βασιζόταν στο τελευταίο studio album των Σκαθαριών. Σε αντίθεση με την άβολη κατάσταση που είχαν να αντιμετωπίσουν τα μέλη του συγκροτήματος λίγο πριν διαλύσουν οριστικά, ο Peter Jackson παρουσιάζει τους Paul McCartney, John Lennon, George Harrison και Ringo Starr χαρούμενους και γελαστούς κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων του κύκνειου άσματός τους.

Σύμφωνα με το Variety, το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάστηκε σε λίγους εκλεκτούς της Universal, δείχνει τους Beatles να διασκεδάζουν κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων του δίσκου, ενώ θα περιλαμβάνει και επιπλέον υλικό από την θρυλική 42λεπτη εμφάνιση του group στην ταράτσα των κεντρικών γραφείων της Apple, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία του.

Το 2019 ο Paul McCartney είχε δηλώσει για το The Beatles: Get Back: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Peter έσκαψε τόσο βαθιά στα αρχεία μας και παρουσιάζει επιτέλους την αληθινή ιστορία για την τελευταία studio ηχογράφηση των Beatles. Η αγάπη και η φιλία μας θυμίζει τα τρελά χρόνια που περάσαμε μαζί».

Ο Ringo Starr δήλωσε από την πλευρά του: «Ανυπομονώ για αυτή την ταινία. Ο Peter είναι πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης και θέλω να δω την δουλειά του. Υπάρχει άπειρο υλικό από εμάς που γελάμε, περνάμε καλά και παίζουμε μουσική, το οποίο στην παλιά εκδοχή δεν βγήκε προς τα έξω. Υπήρχε εξωστρέφεια και νομίζω ότι ο Peter θα την αναδείξει. Νομίζω η δική του εκδοχή θα βγάλει προς τα έξω την αγάπη και την γαλήνη που είχαμε. Γιατί έτσι ήμασταν».

Ο Peter Jackson πρόσθεσε: «Αυτό το ταξίδι ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη. Είχα το προνόμιο να αποκτήσω πρόσβαση στο υλικό της καλύτερης μπάντας όλων των εποχών. Είμαι ενθουσιασμένος που η Disney θα είναι στο πλευρό μας».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top