ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Phil Anselmo είναι ανοιχτός σε επανασύνδεση των Pantera

«Αν οι οπαδοί μας το θέλουν, είμαι έτοιμος» δηλώνει. Η επανασύνδεση των Pantera βρίσκεται συχνά-πυκνά στο επίκεντρο των συζητήσεων των metal fans, με τον Phil Anselmo να δίνει συνέντευξη για το θέμα στο Full Metal Jackie. Ο Αμερικανός frontman πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album με τους Illegals, «Choosing Mental…

«Αν οι οπαδοί μας το θέλουν, είμαι έτοιμος» δηλώνει.

Η επανασύνδεση των Pantera βρίσκεται συχνά-πυκνά στο επίκεντρο των συζητήσεων των metal fans, με τον Phil Anselmo να δίνει συνέντευξη για το θέμα στο Full Metal Jackie.

Ο Αμερικανός frontman πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album με τους Illegals, «Choosing Mental Illness As A Virtue», και δήλωσε πως παρόλο που έχει στα σκαριά αρκετά projects, η προοπτική των Pantera δεν τον αφήνει αδιάφορο.

«Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα, είναι γεγονός πως οι Pantera ήταν σημαντικό μέρος στη ζωή μου. Το σημαντικότερο ίσως. Και σίγουρα η πιο επιτυχημένη μπάντα που έχω συμμετέχει. Αν οι οπαδοί μας θέλουν να μας ξαναδούν, δε μπορώ να τους αγνοήσω. Αν δε το θέλουν, είμαι πολύ χαρούμενος με τα projects στα οποία δουλεύω».

Και πρόσθεσε: «Δουλεύω πάνω σε αρκετά διαφορετικά projects και κανένα από αυτά δεν είναι κοντά στο ύφος των Pantera. Αλλά ποτέ δε ξέρεις».

Γεγονός είναι πως αρκετοί fans θέλουν να δουν ξανά μαζί τους Phil Anselmo, Vinnie Paul και Rex Brown, με guest κιθαρίστα να συμπληρώνει το line-up. Το αν αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, μένει να το δούμε.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top