ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Phil Campbell των Motorhead ανακοίνωσε το πρώτο του solo album «Old Lions Still Roar»

Με αρκετούς καλεσμένους η κυκλοφορία του δίσκου. Ο κιθαρίστας των Motorhead Phil Campbell πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Old Lions Still Roar». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast και σε αυτόν θα συμμετέχουν σπουδαία ονόματα της rock και metal…

Με αρκετούς καλεσμένους η κυκλοφορία του δίσκου.

Ο κιθαρίστας των Motorhead Phil Campbell πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Old Lions Still Roar».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast και σε αυτόν θα συμμετέχουν σπουδαία ονόματα της rock και metal σκηνής, όπως ο Rob Halford (Judas Priest), Dee Snider (Twisted Sister), Alice Cooper, Chris Fehn (Slipknot), Benji Webbe (Skindred), Matt Sorum (Guns N Roses) και Whitfield Crane (Ugly Kid Joe).

Ο βετεράνος κιθαρίστας είπε για το «Old Lions Still Road»: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το πρώτο μου solo album «Old Lions Still Road». Έχω την τιμή να φιλοξενώ σπουδαίους φίλους σε αυτό. Ανυπομονώ ο κόσμος να το ακούσει».

Για το μουσικό ύφος του δίσκου, ο Campbell τόνισε: «Είναι κάτι που ο κόσμος δεν θα περιμένει. Στο album παίζω πιάνο σε μερικά κομμάτια. Δεν θα είναι ένας κλασικός Motorhead δίσκος. Μετά από τόσα χρόνια, είμαι πλέον χαρούμενος που μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Και στους Motorhead μπορούσα να εκφραστώ, αλλά υπήρχε ένα όριο. Εδώ θα ακούσετε ακόμα και σαξόφωνο».

Ο Campbell κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018 το πρώτο του album στην μετά-Motorhead εποχή, «The Age Of Absurdity», με το συγκρότημα του Phil Campbell And The Bastard Sons.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top