ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Phil Collins ανακοίνωσε την επιστροφή του στη σκηνή!

Την πρώτη του συναυλία εδώ και έξι χρόνια ανακοίνωσε πως θα δώσει ο Phil Collins στις 11 Μαρτίου στο Miami των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συναυλία θα είναι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα πραγματοποιηθεί στο Jackie Glason Theater και τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση Little Dreams Foundation, την οποία ίδρυσε…

Την πρώτη του συναυλία εδώ και έξι χρόνια ανακοίνωσε πως θα δώσει ο Phil Collins στις 11 Μαρτίου στο Miami των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συναυλία θα είναι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα πραγματοποιηθεί στο Jackie Glason Theater και τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση Little Dreams Foundation, την οποία ίδρυσε ο ίδιος το 2000.

Το live show θα είναι unplugged και θα πρόκειται για το πρώτο του Collins απο το 2010 και την περιοδεία του για το album «Going Back».

Νωρίτερα πάντως μέσα στη χρονιά, ο 64χρονος πλέον τραγουδιστής και drummer είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να βγει ξανά σε περιοδεία λέγοντας: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μου αρέσει να είμαι με τα παιδιά μου. Έχω βρει έναν ρυθμό στη ζωή μου».

Το ίδιο ισχύει και για το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός νέου album, το οποίο επίσης απέκλεισε ο βετεράνος μουσικός και πρώην μέλος των Genesis.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top