ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Phil Rudd θέλει να επιστρέψει στους AC/DC αλλά χωρίς τον Axl Rose!

Αντιδρά με την επιλογή του τραγουδιστή των Guns N Roses ο πρώην drummer της μπάντας Την πρόθεσή του να επιστρέψει στους AC/DC εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bay Of Plenty Times, ο πρώην drummer των Αυστραλών rock θρύλων Phil Rudd. Ο βετεράνος μουσικός τόνισε ωστόσο πως δε θα ήθελε…

Αντιδρά με την επιλογή του τραγουδιστή των Guns N Roses ο πρώην drummer της μπάντας

Την πρόθεσή του να επιστρέψει στους AC/DC εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bay Of Plenty Times, ο πρώην drummer των Αυστραλών rock θρύλων Phil Rudd.

Ο βετεράνος μουσικός τόνισε ωστόσο πως δε θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Axl Rose, τον οποίο προφανώς και θεωρεί άστοχη επιλογή για την μπάντα.

«Αν ο Angus με ήθελε να γυρίσω θα το έκανα… όμως ειλικρινά δε θέλω να συνεργαστώ με τον Axl Rose» είπε χαρακτηριστικά ο Rudd, για να προσθέσει: «Ο Geoffrey (σ.σ: Geoffrey Spencer, κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Phil Rudd) είναι σπουδαίος κιθαρίστας, ισάξιος ή και καλύτερος από τον Malcolm Young».

Ο 62χρονος drummer τόνισε πως πρόσφατα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με την καρδιά του, τονίζοντας όμως πως πλέον είναι απόλυτα υγιής.

Αν και έπαιξε στο τελευταίο studio album της μπάντας, «Rock Or Bust», οι AC/DC αντικατέστησαν τον Phil Rudd με τον Chris Slade, ο οποίος είχε βρεθεί ξανά πίσω από τα τύμπανα του συγκροτήματος την περίοδο 1990 – 1993. Αιτία ήταν φυσικά τα γνωστά προβλήματα του πρώτου με το νόμο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top