ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Post Malone live στα αγαπημένα του τραγούδια των Nirvana

Στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσω YouTube. Ο Post Malone θα παρουσιάσει ζωντανά μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια των Nirvana, σε μια διαδικτυακή συναυλία που μπορείτε να παρακολουθήσετε απόψε, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Δείτε το teaser trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα. Ο Post Malone θα μεταδώσει ζωντανά…

Στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσω YouTube.

Ο Post Malone θα παρουσιάσει ζωντανά μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια των Nirvana, σε μια διαδικτυακή συναυλία που μπορείτε να παρακολουθήσετε απόψε, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Δείτε το teaser trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ο Post Malone θα μεταδώσει ζωντανά το show από το σπίτι του μέσω του επίσημου καναλιού του στο YouTube, με τους fans να έχουν την δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο ίδρυμα COVID-19 Solidarity Response Fund που έχει δημιουργηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Google θα δωρίσει με την σειρά της ποσό διπλάσιο από αυτό που θα μαζευτεί από τις δωρεές των fans -και μέχρι $5 εκατομμύρια- τα οποία θα πάνε απευθείας στο ταμείο του ιδρύματος.

Δείτε το teaser της ζωντανής εμφάνισης του Post Malone.

Ο Αμερικανός rapper είναι φανατικός θαυμαστής του Kurt Cobain και των Nirvana και μάλιστα έχει διασκευάσει σε συναυλίες του το «All Apologies». Η αγάπη του για το συγκρότημα φαίνεται και από το τατουάζ με την φιγούρα του Cobain που έχει στο χέρι του, όσο και από τις λέξεις «Stay Away» στο μέτωπο του, οι οποίες φυσικά παραπέμπουν στο γνωστό κομμάτι των Nirvana που βρίσκεται στο «Nevermind» του 1991.

Ο τελευταίος δίσκος του Post Malone ήταν το «Hollywood’s Bleeding» του 2019.

Ραντεβού λοιπόν στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου…

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top