ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει ταινία για τον Charles Manson (;)

Το νέο του film έχει στα σκαριά ο Quentin Tarantino και σύμφωνα με πληροφορίες θα σχετίζεται με τις δολοφονίες του Charles Manson. Ο διάσημος σκηνοθέτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Sony, μετά και την κατάρρευση της Weinstein Company, και συζητάει με αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάμεσα τους…

Το νέο του film έχει στα σκαριά ο Quentin Tarantino και σύμφωνα με πληροφορίες θα σχετίζεται με τις δολοφονίες του Charles Manson.

Ο διάσημος σκηνοθέτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Sony, μετά και την κατάρρευση της Weinstein Company, και συζητάει με αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάμεσα τους ο Brad Pitt, ο Leonardo DiCaprio αλλά και ο Tom Cruise. Παρόλο που ο Tarantino έχει δηλώσει πως η ταινία δε θα έχει σχέση με τον Manson, άνθρωπος που έχει διαβάσει το σενάριο της υποστήριξε το αντίθετο στο Vanity Fair.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ηθοποιός Margot Robbie θα ενσαρκώσει την Sharon Tate, το διασημότερο από τα θύματα του Manson.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2018 με την πρεμιέρα του film να είναι προγραμματισμένη για το 2019.

Ο Charles Manson άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top