Ο Rami Malek μιλάει για το «Bohemian Rhapsody»

R NEWS TEAM
Posted on Οκτώβριος 04, 2018, 5:32 πμ
38 secs

Σε ένα νέο video διάρκειας 3 λεπτών, ο Rami Malek αναφέρεται στις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας «Bohemian Rhapsody».

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Freddie Mercury στο film, είπε αρχικά στο video πως κατά την διάρκεια της παραγωγής, πέρασε δύο ημέρες δοκιμάζοντας ρούχα και κουστούμια για τον ρόλο.

«Ξοδέψαμε πάνω από 50 ώρες σε δοκιμαστικά. Παντελόνια, παπούτσια, ακόμα και δερμάτινα. Όταν ντύνεσαι όπως ο Freddie νιώθεις όμορφα» είπε ο πρωταγωνιστής του Mr. Robot.

Ο Malek δούλεψε αρκετά και στην κινησιολογία του Mercury, τονίζοντας πως πρόθεσή του δεν ήταν να μιμηθεί τον σπουδαίο performer, αλλά να καταλάβει το γιατί έκανε όλα όσα έκανε πάνω στην σκηνή.

Την επίσημη πρώτη της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί στις 2 του ερχόμενου μήνα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 6,200 καλεσμένοι, με τον διευθυντή του Fox στο Ηνωμένο Βασίλειο, Chris Green, να δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την προοπτική. Θέλουμε να δώσουμε στους fans των Queen μια μοναδική εμπειρία και ο συγκεκριμένος χώρος είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε».

Θυμίζουμε πως η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε με σκηνοθέτη τον Bryan Singer, γνωστό από την δουλειά του στο «X-Men», με τον Dexter Fletcher όμως να παίρνει στη συνέχεια την θέση του. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Rami Malek, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Mike Myers, Tom Hollander και Lucy Boynton.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες για το soundtrack του «Bohemian Rhapsody» που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον μήνα.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST