ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Richard Fortus των Guns N Roses μιλάει για νέα μουσική

«Θα ήθελα να κυκλοφορήσουμε κάτι νέο μέσα στην χρονιά». Μετά την επαναδραστηριοποίηση του αγαπημένου τους συγκροτήματος, οι fans των Guns N Roses αδημονούν για νέα τραγούδια. Κάτι τέτοιο ίσως συμβεί μέσα στο 2020, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του κιθαρίστα Richard Fortus. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Forbes, ο Fortus είπε…

«Θα ήθελα να κυκλοφορήσουμε κάτι νέο μέσα στην χρονιά».

Μετά την επαναδραστηριοποίηση του αγαπημένου τους συγκροτήματος, οι fans των Guns N Roses αδημονούν για νέα τραγούδια. Κάτι τέτοιο ίσως συμβεί μέσα στο 2020, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του κιθαρίστα Richard Fortus.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Forbes, ο Fortus είπε πως η μπάντα έχει κάποια έτοιμα κομμάτια: «Πάντα συνθέτουμε. Πάντα προβάρουμε νέο υλικό. Το θέμα είναι να νιώσουμε έτοιμοι με αυτά και να τα εντάξουμε και στις συναυλίες μας. Ελπίζω πως μέσα στην χρονιά θα κυκλοφορήσουμε κάτι νέο».

Οι δηλώσεις του Fortus έρχονται να προστεθούν σε αυτές του Slash, ο οποίος πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει στον Sirius XM πως όλοι στο συγκρότημα θέλουν να κυκλοφορήσουν ένα νέο album.

Όλα αυτά, μετά την αποκάλυψη πως η μπάντα έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή σε οπαδό της ο οποίος διέρρευσε στο διαδίκτυο παράνομα σχεδόν 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια τους από την περίοδο 2000-2001.

Οι Guns N Roses συνεχίζουν πάντως με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες τους και επιστρέφουν στην Ευρώπη το 2020 για μια σειρά από εμφανίσεις σε φεστιβάλ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top