ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Ringo Starr των Beatles γίνεται Ιππότης

Τη μεγαλύτερη τιμή στη Μεγάλη Βρετανία πρόκειται να λάβει ο drummer των Beatles Ringo Starr, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τα ανάκτορα λίγο πριν εκπνεύσει το 2017, θα λάβει τον τίτλο του ιππότη. Έτσι, ο βετεράνος drummer θα γίνει το δεύτερο Σκαθάρι που λαμβάνει τον τίτλο του sir, μετά τον Paul…

Τη μεγαλύτερη τιμή στη Μεγάλη Βρετανία πρόκειται να λάβει ο drummer των Beatles Ringo Starr, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τα ανάκτορα λίγο πριν εκπνεύσει το 2017, θα λάβει τον τίτλο του ιππότη.

Έτσι, ο βετεράνος drummer θα γίνει το δεύτερο Σκαθάρι που λαμβάνει τον τίτλο του sir, μετά τον Paul McCartney, ο οποίος τιμήθηκε από τη Βασίλισσα της Βρετανίας το 1997. Μάλιστα ο McCartney ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τον Starr, μέσω ανάρτησής του στο Instagram στην οποία αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Ringo! Ο καλύτερος drummer και φίλος».

Ανάμεσα στους πρώτους που έστειλαν μηνύματα συγχαρητηρίων ήταν και η Yoko Ono, η οποία μέσω μηνύματός της στο Facebook τόνισε: «Αγαπητέ Ringo! Είμαι πολύ χαρούμενη που έλαβες αυτή την τιμή από τη Βασίλισσα. Ήταν επιτέλους καιρός! Είμαι ενθουσιασμένη για σένα και την οικογένειά σου. Πρόκειται για τεράστια τιμή, για όλη την οικογένεια των Beatles».

Θυμίζουμε πως ο Ringo Starr κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη το album του «Give More Love».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top