ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ritchie Blackmore επαναδραστηριοποιεί δισκογραφικά τους Rainbow!

Η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio και γράφει νέα μουσική. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες εμφανίσεις των Rainbow, ο Ritchie Blackmore αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει και δισκογραφικά το θρυλικό συγκρότημα! Μάλιστα, η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio συνθέτοντας και ηχογραφώντας νέο υλικό, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.…

Η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio και γράφει νέα μουσική.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες εμφανίσεις των Rainbow, ο Ritchie Blackmore αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει και δισκογραφικά το θρυλικό συγκρότημα!

Μάλιστα, η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio συνθέτοντας και ηχογραφώντας νέο υλικό, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Αν και αρχικά στα πλάνα του Blackmore δεν υπήρχε η κυκλοφορία νέου υλικού, φαίνεται πως η σκέψη του άλλαξε και στο νέο τεύχος του Ιαπωνικού περιοδικό Burrn! αποκάλυψε την πρόθεσή του:

«Έχω γράψει ένα νέο κομμάτι και με την μπάντα επαναηχογραφήσαμε ένα παλιότερο. Ίσως αντί για album κυκλοφορήσουμε κάποιο single» είπε ο βετεράνος κιθαρίστας.

Θυμίζουμε πως στο τωρινό line-up των Rainbow, τον Blackmore πλαισιώνουν ο Χιλιανός τραγουδιστής Ronnie Romero (Lords Of Black), ο πληκτράς των Stratovarius Jens Johansson, ο drummer David Keith και ο πρώην μπασίστας των Blackmore’s Night Robert Nouveau.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Rainbow ήταν το «Strangers In Us All» του 1995

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top