ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ritchie Blackmore επαναδραστηριοποιεί δισκογραφικά τους Rainbow!

Η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio και γράφει νέα μουσική. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες εμφανίσεις των Rainbow, ο Ritchie Blackmore αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει και δισκογραφικά το θρυλικό συγκρότημα! Μάλιστα, η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio συνθέτοντας και ηχογραφώντας νέο υλικό, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.…

Η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio και γράφει νέα μουσική.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες εμφανίσεις των Rainbow, ο Ritchie Blackmore αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει και δισκογραφικά το θρυλικό συγκρότημα!

Μάλιστα, η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio συνθέτοντας και ηχογραφώντας νέο υλικό, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Αν και αρχικά στα πλάνα του Blackmore δεν υπήρχε η κυκλοφορία νέου υλικού, φαίνεται πως η σκέψη του άλλαξε και στο νέο τεύχος του Ιαπωνικού περιοδικό Burrn! αποκάλυψε την πρόθεσή του:

«Έχω γράψει ένα νέο κομμάτι και με την μπάντα επαναηχογραφήσαμε ένα παλιότερο. Ίσως αντί για album κυκλοφορήσουμε κάποιο single» είπε ο βετεράνος κιθαρίστας.

Θυμίζουμε πως στο τωρινό line-up των Rainbow, τον Blackmore πλαισιώνουν ο Χιλιανός τραγουδιστής Ronnie Romero (Lords Of Black), ο πληκτράς των Stratovarius Jens Johansson, ο drummer David Keith και ο πρώην μπασίστας των Blackmore’s Night Robert Nouveau.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Rainbow ήταν το «Strangers In Us All» του 1995

Latest from TOP STORIES

Go to Top