ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Rob Zombie αποκάλυψε την πρεμιέρα του 3 From Hell

Δείτε το poster του πολυαναμενόμενου film. Οι fans του Rob Zombie θα δουν το τελευταίο μέρος της τριλογίας που αφορά την οικογένεια Firefly τον Σεπτέμβριο. Όπως αποκαλύφθηκε, το 3 From Hell θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, αρχικά σε 900 κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το Bloody Disgusting,…

Δείτε το poster του πολυαναμενόμενου film.

Οι fans του Rob Zombie θα δουν το τελευταίο μέρος της τριλογίας που αφορά την οικογένεια Firefly τον Σεπτέμβριο.

Όπως αποκαλύφθηκε, το 3 From Hell θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, αρχικά σε 900 κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, την πρώτη μέρα προβολής της, η ταινία θα συνοδεύεται από ένα μικρό εισαγωγικό video του Rob Zombie, ενώ μια μέρα μετά όσοι βρεθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 30λεπτο behind-the-scenes ντοκιμαντέρ. Για την τρίτη μέρα προβολής της ταινίας, στις 18 Σεπτεμβρίου, οι παραγωγοί έχουν προγραμματίσει ένα back-to-back event με τους fans να βλέπουν και το The Devils’ Rejects.

«Οι χαρακτήρες αυτής της ταινίας ήταν πάντα ιδιαίτεροι για μένα και ανυπομονώ να μοιραστώ με τους θεατές το επόμενο κεφάλαιο της Firefly. Πρόκειται για ένα project στο οποίοι αρκετοί δούλεψαν σκληρά και δημιούργησαν κάτι το εντυπωσιακό» είπε ο Rob Zombie στις πρώτες του δηλώσεις για το film.

Εκτός από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, στην δημοσιότητα δόθηκε και το poster του film, το οποίο επίσης εντυπωσιάζει:

 

Latest from TV & MOVIES

Go to Top