ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Rob Zombie σκηνοθετεί τον διάδοχο του «The Devil’s Rejects»

Σύμφωνα με το πάντοτε έγκυρο σε κινηματογραφικά θέματα Bloody Disgusting, ο Rob Zombie ετοιμάζει τον διάδοχο του «The Devil’s Rejects» του 2005. Το «The Devil’s Rejects» ήταν το spinoff του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Zombie, «House Of 1,000 Corpses» του 2003, με κεντρικούς ήρωες την φονική οικογένεια Firefly. Δεδομένου του τέλους…

Σύμφωνα με το πάντοτε έγκυρο σε κινηματογραφικά θέματα Bloody Disgusting, ο Rob Zombie ετοιμάζει τον διάδοχο του «The Devil’s Rejects» του 2005.

Το «The Devil’s Rejects» ήταν το spinoff του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Zombie, «House Of 1,000 Corpses» του 2003, με κεντρικούς ήρωες την φονική οικογένεια Firefly.

Δεδομένου του τέλους της πρώτης ταινίας, το νέο film του Zombie θα είναι ακόμα ένα prequel, με τον δημιουργό σε παλιότερες δηλώσεις του να έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει ξανά πάνω στο συγκεκριμένο project.

«Θέλω να δουλέψω πάνω στους χαρακτήρες της ταινίας, όμως το πρόβλημα που υπάρχει είναι πως αυτοί οι χαρακτήρες αποτελούν πλέον «ιδιοκτησία» της Lionsgate Films, με την εταιρία να μην προτίθεται να κάνει κάτι στο μέλλον με αυτούς».

Στην καριέρα του ο Rob Zombie έχει γυρίσει μέχρι σήμερα εφτά films, με πιο πρόσφατο το «31», που έκανε πρεμιέρα στο περσινό Sundance Film Festival.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top