Ο Robb Flynn επιβεβαίωσε πως οι Machine Head συνεχίζουν

R NEWS TEAM
Posted on Οκτώβριος 02, 2018, 6:59 πμ
15 secs

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του κιθαρίστα Phil Demmel και του drummer Dave McClain, ο ηγέτης της μπάντας Robb Flynn προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον του συγκροτήματος.

Οι Machine Head ανακοίνωσαν πως θα βγουν σε ένα «Farewell Tour» το ερχόμενο διάστημα, με τον Flynn ωστόσο να τονίζει πως η αποχαιρετιστήρια περιοδεία αφορά το συγκεκριμένο line-up της μπάντας και δεν σχετίζεται με το μέλλον του συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση του Flynn αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έπειτα από 23 χρόνια του Dave McClain πίσω από τα τύμπανα, και έπειτα από 15 χρόνια που ο Phil Demmel στην κιθάρα, και τα δύο μέλη αποφάσισαν να αποχωρήσουν και να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους.

Η επερχόμενη Freaks And Zeros περιοδεία στην Βόρεια Αμερική θα είναι μια γιορτή αυτού του line-up. Το διαζύγιο μας ήταν φιλικό και τα παιδιά ανυπομονούν να παίξουν στα επερχόμενα shows μας, κλείνοντας έτσι θετικά την παρουσία τους.

Για να το κάνω σαφές: Αυτή είναι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία αυτού του line-up, και όχι το τέλος των Machine Head, όπως λανθασμένα ανέφεραν ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι Machine Head θέλουν να ευχαριστήσουν τον Dave και τον Phil για την ουσιαστική συνεισφορά τους, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, καθώς και για το πνεύμα και το πάθος τους».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST