ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Robb Flynn των Machine Head φουλάρει για το solo album του

Έχει ήδη έτοιμα πέντε νέα τραγούδια. Ο Robb Flynn των Machine Head φουλάρει για το προσωπικό του album για το οποίο μάλιστα έχει ήδη έτοιμα πέντε νέα τραγούδια. Ως Robb Flynn & Friends πρόκειται να κυκλοφορήσει ο δίσκος, πιθανότατα μέσα στο 2020. Με τους Machine Head να έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα…

Έχει ήδη έτοιμα πέντε νέα τραγούδια.

Ο Robb Flynn των Machine Head φουλάρει για το προσωπικό του album για το οποίο μάλιστα έχει ήδη έτοιμα πέντε νέα τραγούδια. Ως Robb Flynn & Friends πρόκειται να κυκλοφορήσει ο δίσκος, πιθανότατα μέσα στο 2020.

Με τους Machine Head να έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα το single «Circle The Drain», ο Robb Flynn ετοιμάζεται για νέες ανακοινώσεις, αυτή την φορά για το προσωπικό του album. Μιλώντας στο Full Metal Jackie, ο Αμερικανός frontman έδωσε το στίγμα του δίσκου, ο οποίος δεν θα έχει σχέση με την μουσική των Machine Head.

«Για το album έχω συνεργαστεί με αρκετούς φίλους μου. Πιθανότατα πάνω από 30-40. Τζαμάρουμε μαζί, αλλά αυτό δεν θα έχει σχέση με τους Machine Head. Θα θυμίζει album διασκευών. Κλασικό rock, hip-hop, thrash, όλα όσα ακούγαμε όταν ήμασταν μικροί» λέει ο Flynn.

Για τα τραγούδια: «Έχω έτοιμα 5 τραγούδια και συνεχίζω. Ηχογραφήσαμε κάποια κομμάτια του Snoop Dogg, καθώς και κάποια άλλα».

Για το πότε θα κυκλοφορήσει το project: «Δεν γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι άρεσε στους ανθρώπους της Nuclear Blast και πιθανότατα θα το ρίξουν στην αγορά σύντομα».

Οι Machine Head θα εμφανιστούν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στο Fix Factory Of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 στο Piraeus Academy στην Αθήνα με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους album «Burn My Eyes».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top