Ο Roger Daltrey των Who ολοκληρώνει την αυτοβιογραφία του

R NEWS TEAM
Posted on Οκτώβριος 12, 2017, 1:20 μμ
18 secs

Μέσα στο 2018 η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου.

Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του Roger Daltrey των Who πρόκειται να κυκλοφορήσει επιτέλους μέσα στο 2018!

Ο τραγουδιστής των Άγγλων rockers πέρασε τρία χρόνια γράφοντας το βιβλίο και τελικά ανακοίνωσε επίσημα το γεγονός λέγοντας: «Στην αρχή έκανα πίσω, αλλά τελικά βρήκα το κίνητρο να το ολοκληρώσω».

Η άτιτλη προς το παρόν αυτοβιογραφία θα κυκλοφορήσει από την Henry Holt and Co. στις Ηνωμένες Πολιτείες και από την Blink Publishing στη Μεγάλη Βρετανία.

«Όταν περνάς περισσότερο από μισό αιώνα στο επίκεντρο μιας μπάντας σαν τους Who, τα πάντα είναι θέμα οπτικής. Θυμάμαι πως τη μια στιγμή ήμουν εργάτης σε εργοστάσιο στο Shepherd’s Bush, και την επόμενη στιγμή ήμουν headliner στο Woodstock», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο 73χρονος frontman.

Ο Daltrey αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone τον Μάιο του 2016.

«Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μόνο αν είναι καλό. Δε με νοιάζει πόσο θα πάρει για να ολοκληρωθεί. Οι περισσότερες rock βιογραφίες που έχω διαβάσει είναι βαρετές μετά τη μέση τους. Ελπίζω να μην πέσω σε αυτή την παγίδα» είχε πει τότε ο βετεράνος frontman.

Και πρόσθεσε: «Μου πήρε τρία χρόνια να το γράψω. Να θυμηθώ ποιος έκανε τι και πότε, να ξεχωρίσω τους μύθους από την πραγματικότητα και να αποκαλύψω τι συνέβη επιτέλους στα 21α γενέθλια του Keith Moon».

Ο Daltrey δήλωσε «γεμάτος» από τις εμπειρίες του με τους Who και τυχερός που είναι ακόμα εδώ για να τις περάσει στο κοινό του: «Νιώθω πολύ τυχερός που έζησα τόσες ενδιαφέρουσες στιγμές. Είδα τη μουσική και την κοινωνία να αλλάζει και το γεγονός ότι είμαι ακόμα εδώ να λέω την ιστορία μου είναι ένα θαύμα».

Και ολοκλήρωσε: «Ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα μια rock αυτοβιογραφία».

Πρόσφατα ο Daltrey ολοκλήρωσε το τελευταίο μέρος της περιοδείας των Who μαζί με τους Guns N Roses. Το μέλλον της μπάντας είναι αβέβαιο, με τον τραγουδιστή να δουλεύει το τελευταίο διάστημα πάνω στο νέο του προσωπικό album, πρώτο μετά το «Rocks In The Head» του 1992.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST