ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Roger Waters ανακοίνωσε το concert film «Us + Them»

Βασισμένο στην τελευταία του παγκόσμια περιοδεία που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Roger Waters ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του concert film με τίτλο «Us + Them» η οποία βασίστηκε στην τελευταία του παγκόσμια περιοδεία. Ο πρώην frontman των Pink Floyd ολοκλήρωσε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς την εν λόγω…

Βασισμένο στην τελευταία του παγκόσμια περιοδεία που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Roger Waters ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του concert film με τίτλο «Us + Them» η οποία βασίστηκε στην τελευταία του παγκόσμια περιοδεία.

Ο πρώην frontman των Pink Floyd ολοκλήρωσε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς την εν λόγω περιοδεία, παίζοντας συνολικά 150 shows σε 18 μήνες, μπροστά σε πάνω από 2 εκατομμύρια fans συνολικά.

Το «Us + Them» είναι σκηνοθετημένο από τον πολύπειρο Sean Evans, ο οποίος είχε αναλάβει και το film «Roger Waters: The Wall» το 2014, μαζί με την βοήθεια του Waters.

Το film περιλαμβάνει πλάνα από την ζωντανή εμφάνιση του βετεράνου rocker στο Ziggo Dome του Amsterdam, τον Ιούνιο του 2018. Το δελτίο τύπου που συνοδεύει την είδηση της κυκλοφορίας κάνει λόγο για ένα «πλούσιο οπτικοακουστικό θέαμα με μηνύματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και την αγάπη».

Η «Us + Them» περιοδεία του Waters γρήγορα πήρε χαρακτηριστικά καμπάνιας εναντίον των πολιτικών του Donald Trump, κάτι που εξόργισε αρκετούς οπαδούς του τελευταίου.

Το νέο concert film του Roger Waters θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top