ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Roger Waters έπαιξε ζωντανά για τον Julian Assange στο Λονδίνο!

Συμμετείχε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον ιδρυτή της Wikileaks. Ο Roger Waters των Pink Floyd εμφανίστηκε ζωντανά έξω από το Westminster του Λονδίνου, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και διαδήλωσης για τον φυλακισμένο ιδρυτή της Wikileaks Julian Assange. Ο βετεράνος rockers έπαιξε το «Wish You Were Here» σε μια αυτοσχέδια…

Συμμετείχε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον ιδρυτή της Wikileaks.

Ο Roger Waters των Pink Floyd εμφανίστηκε ζωντανά έξω από το Westminster του Λονδίνου, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και διαδήλωσης για τον φυλακισμένο ιδρυτή της Wikileaks Julian Assange.

Ο βετεράνος rockers έπαιξε το «Wish You Were Here» σε μια αυτοσχέδια σκηνή έξω από το βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών, εκφράζοντας έτσι την στήριξη και την αλληλεγγύη του για τον Assange.

Ο ιδρυτής του Wikileaks βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο έκδοσης του στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Waters να δηλώνει «ντροπιασμένος Βρετανός». Στο πλευρό του Waters ήταν και ο σκηνοθέτης John Pilger, ο οποίος είναι από τους λίγους που έχουν επισκεφτεί τον Assange.

Προς το παρόν, ο αμφιλεγόμενος ιδρυτής του Wikileaks εκτίει ποινή 50 μηνών στη φυλακή Belmarsh για παράλειψη ακρόασης εγγύησης το 2012, αφού πέρασε επτά χρόνια υπό καθεστώς ασύλου στην πρεσβεία του Ισημερινού στην Βρετανική πρωτεύουσα.

Δείτε το video με την σύντομη εμφάνιση του Roger Waters στο Λονδίνο εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top