ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS/TOP STORIES

Ο Roger Waters μιλάει για τον «αποκλεισμό» του από τους Pink Floyd

Δείτε το video με τα όσα λέει για τον David Gilmour. Ο Roger Waters σε νέο video που δημοσίευσε, αναφέρεται στον «αποκλεισμό» του από κάθε μέσο που σχετίζεται με τους Pink Floyd, καλώντας τους fans να αντιδράσουν σε αυτή την αδικία. Αφορμή η νέα εκτέλεση του «Mother». Πριν από λίγες…

Δείτε το video με τα όσα λέει για τον David Gilmour.

Ο Roger Waters σε νέο video που δημοσίευσε, αναφέρεται στον «αποκλεισμό» του από κάθε μέσο που σχετίζεται με τους Pink Floyd, καλώντας τους fans να αντιδράσουν σε αυτή την αδικία. Αφορμή η νέα εκτέλεση του «Mother».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Roger Waters ανέβασε στο διαδίκτυο μια νέα εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού των Pink Floyd, «Mother», μέσα από τον δίσκο «The Wall» του 1979, με αφορμή την γιορτή της μητέρας.

Οι fans των Pink Floyd αντέδρασαν πολύ θετικά στη νέα εκτέλεση, αποθεώνοντας τον Waters με τα σχόλια τους. Όπως όμως μαντεύετε, τα επίσημα κανάλια των Pink Floyd (επίσημη ιστοσελίδα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης), δεν έκαναν καμία απολύτως αναφορά.

Ο Roger Waters, σε νέο του μήνυμα στο Facebook εξέφρασε το παράπονο του για το γεγονός πως ο David Gilmour αποφεύγει κάθε αναφορά στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τον πρώην συνοδοιπόρο του στο θρυλικό συγκρότημα.

«Δεν θα βρείτε τίποτα που να σχετίζεται με εμένα στις σελίδες των Pink Floyd. Είμαι αποκλεισμένος εντελώς» τονίζει στο video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Waters.

Στη συνέχεια του μηνύματός του ο Waters δήλωσε πως πριν από έναν χρόνο προσπάθησε να βρει κοινό έδαφος με τον Gilmour, προκειμένου οι fans των Pink Floyd που είτε ακολουθούν την μπάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε είναι συνδρομητές στο κανάλι του group στο YouTube, να ενημερώνονται σχετικά με τις δράσεις όλων των παλιών μελών.

«Θέλουμε να έχουμε ίση μεταχείριση. Ζήτησα να υπάρχει αναφορά στα projects μας, τις δουλειές μας και τα videos που ανεβάζουμε. Δυστυχώς, ο David νομίζει πως επειδή έφυγα από την μπάντα το 1985, δεν έχω πλέον καμία σχέση με αυτήν. Νομίζει πως μόνο αυτός είναι οι Pink Floyd και πως θα πρέπει να κρατάω το στόμα μου κλειστό».

Και συνέχισε, ρίχνοντας τα βέλη του στην οικογένεια Gilmour: «Μια από τις ερωτήσεις που μου κάνουν οι fans, είναι γιατί πρέπει να ενημερωνόμαστε στις επίσημες σελίδες του group για την Polly Samson (σ.σ. σύζυγος του David Gilmour, συγγραφέας και στιχουργός) και όχι για τις δουλειές του Roger».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Waters στο πρόσφατο concert film του «Us + Them», το οποίο ενώ έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο, δεν αναφέρεται σε καμία από τις σελίδες των Pink Floyd.

Στο τέλος του μηνύματος του, ο Waters καλεί τους fans των Pink Floyd να αντιδράσουν σε αυτή την αδικία: «Δεν είναι σωστό. Δεν γίνεται να μένουμε έτσι. Πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτόν τον αποκλεισμό. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας».

Δείτε το μήνυμα του Roger Waters στους fans του:

ANNOUNCEMENT

An announcement from me. And when I mention the Pink Floyd website, I also mean the Facebook page and all the rest.

Gepostet von Roger Waters am Montag, 18. Mai 2020

Latest from IN FOCUS

Go to Top