ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Roger Waters θεωρεί απαίσια ιδέα την επανασύνδεση των Pink Floyd

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη του στο Rolling Stone. Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά ο Roger Waters φρόντισε για άλλη μια φορά να βάλει φρένο στις ορέξεις κάποιων να δουν ξανά μαζί τους Pink Floyd. «Απαίσια ιδέα» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης ο άλλοτε ηγέτης του βρετανικού θρυλικού συγκροτήματος. Εδώ…

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη του στο Rolling Stone.

Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά ο Roger Waters φρόντισε για άλλη μια φορά να βάλει φρένο στις ορέξεις κάποιων να δουν ξανά μαζί τους Pink Floyd. «Απαίσια ιδέα» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης ο άλλοτε ηγέτης του βρετανικού θρυλικού συγκροτήματος.

Εδώ και χρόνια οι σχέσεις του Roger Waters με τους David Gilmour και Nick Mason βρίσκονται σε κακό χάλι κάτι που επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ο πρώτος με δηλώσεις του στο Rolling Stone.

Σε ένα νέο video interview, ο βετεράνος μουσικός αναφέρθηκε στο συγκρότημα, λέγοντας πως η ιδέα του να πραγματοποιηθεί ακόμα ένα reunion του φαίνεται… απαίσια.

Ο Waters τοποθετήθηκε αρχικά στην προοπτική επαναπροσέγγισης με το group σε μια προσπάθεια να δουλέψουν όλοι μαζί για την επανακυκλοφορία του «Animals»: «Τους πλησίασα με ένα πλάνο. Τους ζήτησα να δουλέψουμε για την remastered επανακυκλοφορία του «Animals», χωρίς να γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ήταν πολύ δημοκρατικό. Ήθελα να κάνουμε τα πάντα δημοκρατικά. Να ψηφίσουμε για το πώς θα το κάναμε. Έχουμε μείνει οι τρεις μας πλέον. Δεν θα ήταν ωραίο; Και όμως, είπαν όχι. Δεν το δέχθηκαν. Ένας θεός ξέρει γιατί. Όχι ότι υπάρχει θεός, αλλά κατάλαβες τι εννοώ».

Για την προοπτική μιας επανασύνδεσης, ο Waters ήταν ξεκάθαρος: «Δεν θα ήταν ωραίο. Η ιδέα είναι απαίσια. Προφανώς έχουμε διαφορετική οπτική για τους Pink Floyd. Δεν θα αντάλλαζα την ελευθερία μου με τίποτα».

Την περασμένη εβδομάδα, οι Pink Floyd άνοιξαν τα αρχεία τους και αποφάσισαν να δώσουν στους fans δωρεάν, παλιότερες ιστορικές συναυλίες τους. Η αρχή έγινε με το Pulse του 1995, ενώ στο πλάνο τους είναι να «σκάψουν» πιο βαθιά στην ιστορία τους.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top