ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Ronnie Wood των Rolling Stones βγήκε νικητής στην μάχη του με τον καρκίνο

Την σημαντικότερη μάχη της ζωής του κέρδισε ο κιθαρίστας των Rolling Stones Ronnie Wood, καθώς βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο. Ο βετεράνος κιθαρίστας είχε αποκαλύψει στα τέλη της περασμένης χρονιάς πως ήταν προετοιμασμένος για το μοιραίο, μετά από την πεντάωρη εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον πνεύμονα του. Τους…

Την σημαντικότερη μάχη της ζωής του κέρδισε ο κιθαρίστας των Rolling Stones Ronnie Wood, καθώς βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο.

Ο βετεράνος κιθαρίστας είχε αποκαλύψει στα τέλη της περασμένης χρονιάς πως ήταν προετοιμασμένος για το μοιραίο, μετά από την πεντάωρη εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον πνεύμονα του.

Τους τελευταίους τρείς μήνες ωστόσο, και μετά από την επιτυχημένη επέμβαση, ο Wood είναι πλέον απόλυτα υγιής, και όλες του οι εξετάσεις είναι καθαρές, όπως δήλωσε ο ίδιος σε εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Θα πρέπει να πούμε ότι ο Wood είχε αρνηθεί την χημειοθεραπεία μην αντέχοντας να χάσει τα μαλλιά του. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο όγκος εντοπίστηκε μόνο στον αριστερό πνεύμονα, με τους γιατρούς να τον αφαιρούν με την επέμβαση που πραγματοποίησαν.

Ο Wood δεν σκοπεύει να κόψει τις αγαπημένες του κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, παρά τις παραινέσεις των γιατρών του: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που τα πνευμόνια μου δεν έσκασαν και ο όγκος εντοπίστηκε μονάχα στον αριστερό» είπε ο Wood.

Όσο για την σημαντικότερη συμβουλή που πήρε από τους γιατρούς, αυτή ήταν «να έχει πάντα θετική διάθεση και να είναι αισιόδοξος».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top