ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Ryan Adams σπάει την σιωπή του για τις κατηγορίες περί βίας κατά γυναικών

«Έχω πολλά να πω. Ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω τι είμαι». Πέντε μήνες μετά τις κατηγορίες περί συναισθηματικής και λεκτικής βίας κατά εφτά -τουλάχιστον- γυναικών, ο Ryan Adams αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αμερικανός τραγουδοποιός κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο από γυναίκες για ανάρμοστη συμπεριφορά,…

«Έχω πολλά να πω. Ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω τι είμαι».

Πέντε μήνες μετά τις κατηγορίες περί συναισθηματικής και λεκτικής βίας κατά εφτά -τουλάχιστον- γυναικών, ο Ryan Adams αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός τραγουδοποιός κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο από γυναίκες για ανάρμοστη συμπεριφορά, λεκτική και συναισθηματική βία και παρενόχληση. Πρόκειται για πρώην συνεργάτιδες και φίλες του τραγουδιστή, μια μάλιστα εκ των οποίων ανήλικη.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της πρώην συζύγου του Adams, Mandy Moore, την οποία ο γνωστό τραγουδιστής συχνά κατηγορούσε πως δεν ήταν πραγματική μουσικός επειδή δεν έπαιζε κάποιο όργανο.

Τώρα, ο Adams, πέντε μήνες μετά τις κατηγορίες, επανήλθε στο προσκήνιο με ανάρτηση του στο Twitter, προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις:

«Έχω πολλά να πω. Και θα τα πω. Σύντομα. Επειδή η αλήθεια μετράει. Ξέρω ποιος είμαι και τι είμαι» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Adams στην ανάρτηση του.

Παράλληλα, ο Adams ανέβασε στο Instagram και ένα μικρό δείγμα του νέου του τραγουδιού, «I’m Sorry And I Love You»:

Θυμίζουμε πως ο Bryan Adams επρόκειτο να κυκλοφορήσει το νέο του studio album «Big Colours», το οποίο όμως μπήκε στο συρτάρι μετά τις κατηγορίες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top