ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serge Pizzorno των Kasabian ανακοίνωσε solo album

Στις 30 Αυγούστου η κυκλοφορία του «The S.L.P». Το παρθενικό του προσωπικό album ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού ο Serge Pizzorno των Kasabian. Ο δίσκος έχει τίτλο «The S.L.P.» και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Αυγούστου, με τον Άγγλο star να δίνει στην δημοσιότητα…

Στις 30 Αυγούστου η κυκλοφορία του «The S.L.P».

Το παρθενικό του προσωπικό album ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού ο Serge Pizzorno των Kasabian.

Ο δίσκος έχει τίτλο «The S.L.P.» και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Αυγούστου, με τον Άγγλο star να δίνει στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single «Nobody Else». Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο Pizzorno είχε κυκλοφορήσει ακόμα ένα τραγούδι μέσα από τον δίσκο, το «Favourites».

Μιλώντας για τον δίσκο, ο Pizzorno είπε πως το διάλειμμα που κάνουν οι Kasabian του έδωσαν την κατάλληλη ευκαιρία για να δουλέψει πάνω στα τραγούδια.

«Ο δίσκος αυτός μου έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσω ελεύθερα και αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα» είπε ο Pizzorno.

Το tracklist του «The S.L.P»:
01. Meanwhile… In Genova
02. Lockdown
03. The Wu
04. ((trance))
05. Soldiers 00018
06. Meanwhile… At The Welcome Break (feat. Slowthai)
07. Nobody Else
08. Favourites (featuring Little Simz)
09. Kvng Fv
10. The Youngest Gary
11. Meanwhile… In The Silent Nowhere

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top