ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serj Tankian ανακοίνωσε το νέο του EP «Elasticity»

«Μια συλλογή από rock τραγούδια στο ύφος των SOAD». Όπως μας είχε ήδη προϊδεάσει, ο Serj Tankian ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του EP «Elasticity». Το φθινόπωρο στα καταστήματα ο δίσκος. Ο Tankian είχε μιλήσει και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι για το EP, λέγοντας πως πρόκειται για «μια συλλογή τραγουδιών…

«Μια συλλογή από rock τραγούδια στο ύφος των SOAD».

Όπως μας είχε ήδη προϊδεάσει, ο Serj Tankian ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του EP «Elasticity». Το φθινόπωρο στα καταστήματα ο δίσκος.

Ο Tankian είχε μιλήσει και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι για το EP, λέγοντας πως πρόκειται για «μια συλλογή τραγουδιών στο ύφος των System Of A Down». Πρώτο single αναμένεται να είναι το «Rumi», το οποίο μάλιστα έχει γυριστεί και σε video clip.

«Τα τραγούδια αυτά ήταν προγραμματισμένα για ένα νέο album των System Of A Down, αν ποτέ βγάζαμε ένα νέο album. Τελικά, όπως ήρθαν τα πράγματα, αποφάσισα να τα ολοκληρώσω και να τα κυκλοφορήσω σε ένα EP» είπε ο Tankian στο SPIN.

https://www.instagram.com/p/CD0DAmTh1WG/?utm_source=ig_embed

Σε άλλες του δηλώσεις στο Grammy.com, ο Tankian είπε πως τα νέα αυτά τα τραγούδια έχουν μεν περισσότερα synths από ότι τα κομμάτια των System Of A Down, αλλά διατηρούν στον πυρήνα τους τα χαρακτηριστικά του συγκροτήματος.

Ο Tankian αποφάσισε να ονομάσει το EP «Elasticity», με τον τίτλο να παραπέμπει φυσικά στο κλασικό album των System Of A Down, «Toxicity» (2001).

Οι System Of A Down δεν έχουν κυκλοφορήσει νέα μουσική από το 2005 και τα albums «Mezmerize» και «Hypnotize» με τα μέλη του συγκροτήματος να αφοσιώνονται έκτοτε στα projects τους και όλες τις προσπάθειες επανασύνδεσης να έχουν πέσει στο κενό.

Οι αναλυτικές πληροφορίες του «Elasticity» θα ανακοινωθούν σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top