ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Serj Tankian για την δολοφονία Κασέμ Σουλεϊμανί

«Λέμε όχι σε έναν ακόμα πόλεμο». Την αντίθεση του με την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να διατάξει την εκτέλεση του Ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί εξέφρασε ο Serj Tankian. Στο επικριτικό του μήνυμα στο Twitter, ο τραγουδιστής των System Of A Down λέει ΟΧΙ στον πόλεμο! Στο μήνυμα του, ο Tankian…

«Λέμε όχι σε έναν ακόμα πόλεμο».

Την αντίθεση του με την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να διατάξει την εκτέλεση του Ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί εξέφρασε ο Serj Tankian. Στο επικριτικό του μήνυμα στο Twitter, ο τραγουδιστής των System Of A Down λέει ΟΧΙ στον πόλεμο!

Στο μήνυμα του, ο Tankian συνδέει την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου με την παραπομπή του σε δίκη για καθαίρεση, λέγοντας πως ο κόσμος της Αμερικής δεν θέλει έναν ακόμα πόλεμο.

«Έναν μήνα πριν την δίκη για καθαίρεση, ο Τραμπ διατάζει την δολοφονία του επικεφαλής της Δύναμης Κουντς («Ιερουσαλήμ») των Φρουρών της Επανάστασης. Λίγο πριν την δική του δίκη, το ίδιο έκανε και ο Πρόεδρος Κλίντον και βομβάρδισε το Ιράκ. Λέμε ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΟ» αναφέρει στο τιτίβισμα του ο τραγουδιστής:

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί είναι αυτοί που έχουν αντιπαρατεθεί ευθέως με τον Τραμπ για την απόφαση του να κλιμακώσει την ένταση με τον Ιράν, την στιγμή που οι δυνάμεις της χώρας της Μέσης Ανατολής βρίσκονται σε επιφυλακή.

Η πρόσφατη αποδέσμευση της χώρας από την πυρηνική συμφωνία του 2015 (JPCOA) έρχεται να εντείνει την ανησυχία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top