ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Serj Tankian θέλει να βγάλει στο φως ακυκλοφόρητο υλικό των System Of A Down

Συμπληρώνονται 15 χρόνια χωρίς νέο υλικό από το συγκρότημα. Το 2020 θα συμπληρωθούν 15 χρόνια χωρίς νέα μουσική από τους System Of A Down, με τον Serj Tankian να θέλει αυτό να αλλάξει! Το συγκρότημα προσπάθησε πρόσφατα να γράψει νέα μουσική, όμως οι δημιουργικές διαφορές ανάμεσα στα μέλη του έβαλαν…

Συμπληρώνονται 15 χρόνια χωρίς νέο υλικό από το συγκρότημα.

Το 2020 θα συμπληρωθούν 15 χρόνια χωρίς νέα μουσική από τους System Of A Down, με τον Serj Tankian να θέλει αυτό να αλλάξει!

Το συγκρότημα προσπάθησε πρόσφατα να γράψει νέα μουσική, όμως οι δημιουργικές διαφορές ανάμεσα στα μέλη του έβαλαν το project στο περιθώριο.

Παρόλα αυτά, ορμώμενος από μια online καμπάνια οπαδών της μπάντας που καλούν το αγαπημένο τους συγκρότημα να ρίξει στην αγορά ακυκλοφόρητα demos, ο Tankian φαίνεται πως το σκέφτεται και θα ήθελε να δουλέψει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη.

«Είδα αυτή την καμπάνια για το ακυκλοφόρητο υλικό μας. Εγώ είμαι μέσα… Θα πρέπει να πείσετε τους υπόλοιπους».

Οι System Of A Down πρόκειται να επανασυνδεθούν για μια σειρά από συναυλίες μέσα στο 2020 και συνεπώς τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν περισσότερο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top