Ο σκηνοθέτης Bryan Singer απολύθηκε από τους παραγωγούς του «Bohemian Rhapsody»!

R NEWS TEAM
Posted on Δεκέμβριος 05, 2017, 8:23 πμ
16 secs

Μόλις χτες σας ενημερώσαμε για την καθυστέρηση που πραγματοποιείται στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Freddie Mercury, «Bohemian Rhapsody».

Η είδηση έβγαλε στην επικαιρότητα τα προβλήματα που είχαν στις μεταξύ τους σχέσεις ο σκηνοθέτης Bryan Singer με αρκετούς από τους συντελεστές της ταινίας, ανάμεσα τους και ο πρωταγωνιστής Rami Malek.

Σήμερα, όπως μετέδωσε το The Hollywood Reporter, ο Singer απολύθηκε οριστικά από το project, μετά από ένα ακόμα έντονο επεισόδιο που είχε με τον Malek. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Singer στη διάρκεια ενός έντονου καυγά, πέταξε ένα αντικείμενο στον νεαρό ηθοποιό. Ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους παραγωγούς της Twentieth Century Fox, οι οποίοι «τελείωσαν» τον Singer με συνοπτικές διαδικασίες.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο ηθοποιός Tom Hollander, ο οποίος υποδύεται τον manager των Queen, Jim Brach, παραιτήθηκε από τον ρόλο του εξαιτίας της συμπεριφοράς του Singer. Ωστόσο, μετά και την αποπομπή του Singer, η επιστροφή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, κάποια γυρίσματα έγιναν υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Thomas Newton Sigel, ωστόσο από την περασμένη Παρασκευή το project βρίσκεται στον πάγο.

Οι συντελεστές της ταινίας θα ξεκινήσουν σύντομα την εύρεση νέου σκηνοθέτη, χωρίς μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε αν η πρεμιέρα του film που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Δεκεμβρίου 2018 θα επηρεαστεί.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST