ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Slash δεν αποκλείει νέα μουσική από τους Guns N Roses

«Νομίζω πως όλοι μας θέλουμε να συμβεί». Ελπίδες για νέα μουσική από τους Guns N Roses έδωσε ο Slash σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο κιθαρίστας μίλησε στο SiriusXM, στο περιθώριο της εμφάνισης του συγκροτήματος για το φετινό «Trunk Nation LA Invasion: Live From The Rainbow Bar & Grill» μην αποκλείοντας…

«Νομίζω πως όλοι μας θέλουμε να συμβεί».

Ελπίδες για νέα μουσική από τους Guns N Roses έδωσε ο Slash σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο κιθαρίστας μίλησε στο SiriusXM, στο περιθώριο της εμφάνισης του συγκροτήματος για το φετινό «Trunk Nation LA Invasion: Live From The Rainbow Bar & Grill» μην αποκλείοντας η μπάντα να μπει κάποια στιγμή στο studio για να γράψει νέα μουσική.

«Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει και θέλουμε όλοι μας νομίζω. Υπάρχουν πάντως συνεχώς συναυλιακές υποχρεώσεις» τόνισε ο Slash αναφερόμενος στην «Not In This Lifetime» περιοδεία που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια.

Ο Slash αναφέρθηκε και στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το reunion tour των Guns N Roses, λέγοντας πως θεωρεί σπουδαίο το γεγονός πως η μπάντα γεμίζει ακόμα στάδια και μεγάλες αρένες.

Ο κιθαρίστας έπλεξε το εγκώμιο και του Axl Rose, λέγοντας πως κάθε βράδυ δίνει τον καλύτερο εαυτό του, τραγουδώντας για 3 και πλέον ώρες ζωντανά.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top