ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE/CULTURE

Ο Stephen King επιστρέφει με την ανθολογία If It Bleeds!

Τον Μάιο του 2020 στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Ο Stephen King επιστρέφει με νέο βιβλίο τον Μάιο του 2020! Ο άρχοντας του τρόμου ανακοίνωσε πως η νέα ανθολογία διηγημάτων τρόμου έχει τίτλο If It Bleeds και θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 5 Μαΐου 2020. Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν…

Τον Μάιο του 2020 στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Ο Stephen King επιστρέφει με νέο βιβλίο τον Μάιο του 2020!

Ο άρχοντας του τρόμου ανακοίνωσε πως η νέα ανθολογία διηγημάτων τρόμου έχει τίτλο If It Bleeds και θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 5 Μαΐου 2020.

Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως δύο αγαπημένοι χαρακτήρες, οι Holly Gibney (Mr. Mercedes) και Outsider θα επιστρέψουν στις νέες τρομακτικές ιστορίες του δημιουργού τους.

Οι τίτλοι των τεσσάρων διηγημάτων του Stephen King είναι Mr. Harrigan’s Phone, The Life Of Chuck, Rat και φυσικά το If It Bleeds. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο επίσης δόθηκε στην δημοσιότητα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top