ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Steven Wilson λανσάρει το νέο του project The Future Bites

Την επόμενη εβδομάδα οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Steven Wilson με ένα video teaser που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας προετοίμασε για το νέο του project με τίτλο The Future Bites. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι επίσημες ανακοινώσεις. «Τι είναι το μέλλον; Είναι μια λέξη. Το Future Bites έρχεται σύντομα»……

Την επόμενη εβδομάδα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Steven Wilson με ένα video teaser που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας προετοίμασε για το νέο του project με τίτλο The Future Bites. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι επίσημες ανακοινώσεις.

«Τι είναι το μέλλον; Είναι μια λέξη. Το Future Bites έρχεται σύντομα»… με αυτή την λεζάντα κάτω από ένα ρολόι αντίστροφής μέτρησης, ο Βρετανός μουσικός προετοιμάζει τους fans για το επόμενο εγχείρημα του.

Όπως όλα δείχνουν, θα πρόκειται για το πρώτο single μέσα από το νέο album του Άγγλου, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, με τον Wilson να έχει προγραμματισμένη περιοδεία στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο.

THE FUTURE BITES™

WHAT IS THE FUTURE? IT'S A WORD. TFB™ PRODUCT DROP 1 COMING SOON.

Gepostet von THE FUTURE BITES am Donnerstag, 5. März 2020

Πρόθεση του Wilson είναι να μεταφέρει την μουσική του σε μεγαλύτερες αρένες, προσφέροντας παράλληλα στους fans του ένα άρτιο οπτικοακουστικό θέαμα.

Μιλώντας για το project παλιότερα, ο Wilson είχε πει: «Κάθε album για μένα είναι πολύ σημαντικό και έχει ξεχωριστή θέση στην δισκογραφία μου. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Την ίδια φιλοσοφία έχω και στις ζωντανές μου εμφανίσεις. Θέλω συνεχώς να δημιουργώ νέα πράγματα και ελπίζω την ίδια φιλοσοφία να έχει και το κοινό που έρχεται να με δει».

Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη εβδομάδα…

Latest from TOP STORIES

Go to Top