ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Steven Wilson ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο νέο του album

Τον διάδοχο του εκπληκτικού «Hand.Cannot.Erase» έχει ξεκινήσει ήδη να συνθέτει ο Steven Wilson! Ο Βρετανός μουσικός δουλεύει ήδη πάνω στα νέα του κομμάτια και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως πρόκειται να επαναληφθεί μουσικά. Αν και τα νέα τραγούδια βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο, ο Wilson δήλωσε: «Δεν έχει κανένα…

Τον διάδοχο του εκπληκτικού «Hand.Cannot.Erase» έχει ξεκινήσει ήδη να συνθέτει ο Steven Wilson!

Ο Βρετανός μουσικός δουλεύει ήδη πάνω στα νέα του κομμάτια και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως πρόκειται να επαναληφθεί μουσικά.

Αν και τα νέα τραγούδια βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο, ο Wilson δήλωσε: «Δεν έχει κανένα νόημα να κάνω κάτι σαν το «Hand.Cannot.Erase». Κάθε ένα απο τα album μου θα πρέπει να έχει τον δικό του ρόλο και τον δικό του λόγο ύπαρξης, αλλιώς δεν υπάρχει κανένα νόημα».

Ο Wilson πρόσθεσε πως θέλει η κάθε νέα του κυκλοφορία να διαφέρει απο την προηγούμενη: «Έχω κάποιες νέες ιδέες και κάποια πρώτα demos τα οποία όμως μου έχουν δώσει μια κατεύθυνση».

Ο Wilson κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο το album «4½», το οποίο γεφύρωνε το κενό ανάμεσα στο «Hand.Cannot.Erase» και στο επόμενο full-length album.

Ο Steven Wilson εμφανίζεται ζωντανά την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 στο Badminton Theater.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top