ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Thom Yorke μιλάει για το επερχόμενο solo album του

Οι πρώτες σκέψεις του frontman των Radiohead. Ο Thom Yorke σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις σχετικά με το επερχόμενο προσωπικό του album. Ο frontman των Radiohead που δουλεύει πάνω στον δίσκο εδώ και αρκετούς μήνες, μίλησε στο Crack για τα νέα κομμάτια και την έμπνευση πίσω…

Οι πρώτες σκέψεις του frontman των Radiohead.

Ο Thom Yorke σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις σχετικά με το επερχόμενο προσωπικό του album.

Ο frontman των Radiohead που δουλεύει πάνω στον δίσκο εδώ και αρκετούς μήνες, μίλησε στο Crack για τα νέα κομμάτια και την έμπνευση πίσω αυτά.

Ο Άγγλος μουσικός είπε αρχικά πως τα νέα του τραγούδια είναι εμπνευσμένα τόσο από τους δικούς του προσωπικούς φόβους, όσο και από τα όσα γίνονται στις διάφορες γωνιές του πλανήτη.

Ο Yorke αναφέρθηκε στις ψυχικές ασθένειες, το άγχος και την κατάθλιψη, παράγοντες που όπως είπε επηρέασαν τον δίσκο. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον DJ και παραγωγό Steven Ellison (aka Flying Lotus), του οποίου η δουλειά αποτέλεσε επίσης επιρροή για το album.

Στην συνέντευξη του στο Crack ο Yorke είπε πως με αφορμή την 20η επέτειο του εμβληματικού album των Radiohead «Kid A», πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με εικόνες, σκίτσα και artwork από εκείνη την περίοδο.

«Πρόσφατα ανακάλυψα το κουτί στο οποίο κρατούσα όλες τις εικόνες, τα σκίτσα και τα fax που ανταλλάξαμε σχετικά με το artwork του δίσκου. Είχε πολύ ενδιαφέρον. Θα κάνουμε κάτι πολύ ωραίο με αυτό το υλικό».

Latest from TOP STORIES

Go to Top