ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Thurston Moore ανακοίνωσε το νέο album «By The Fire»

Ακούστε το πρώτο single «HASHISH». Ο Thurston Moore έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το νέο του album με τίτλο «By The Fire». Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του. Ακούστε το πρώτο single «HASHISH». Ο πρώην κιθαρίστας των Sonic Youth πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του album μέσω της δισκογραφικής…

Ακούστε το πρώτο single «HASHISH».

Ο Thurston Moore έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το νέο του album με τίτλο «By The Fire». Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του. Ακούστε το πρώτο single «HASHISH».

Ο πρώην κιθαρίστας των Sonic Youth πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του album μέσω της δισκογραφικής του εταιρίας, Daydream Library Series στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το νέο τραγούδι στο οποίο συμμετέχει και η Debbie Googe των My Bloody Valentine, «είναι μια ωδή στο ναρκωτικό της αγάπης που μοιραστήκαμε την περίοδο της πρόσφατης καραντίνας». Το video του «HASHISH» περιλαμβάνει πλάνα από την τελευταία περιοδεία του Moore αλλά και από την περίοδο του αναγκαστικού εγκλεισμού.

Ο Thurston Moore κυκλοφόρησε το 2019 το τελευταίο του album «Spirit Counsel».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top