ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Tobias Forge γράφει κομμάτι για project-μυστήριο

Ακολουθούν οι ηχογραφήσεις του νέου album των Ghost. Οι fans των Ghost περιμένουν από το αγαπημένο τους συγκρότημα να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών για το album που θα διαδεχθεί το «Prequelle», με τον Tobias Forge όμως να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του… Ο εγκέφαλος του συγκροτήματος σε…

Ακολουθούν οι ηχογραφήσεις του νέου album των Ghost.

Οι fans των Ghost περιμένουν από το αγαπημένο τους συγκρότημα να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών για το album που θα διαδεχθεί το «Prequelle», με τον Tobias Forge όμως να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του…

Ο εγκέφαλος του συγκροτήματος σε πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε πως γράφει ένα νέο τραγούδι για ένα project που προς το παρόν δεν αποκαλύπτει: «Έχω ήδη αρχίσει να γράφω το κομμάτι. Τα πρώτα demos υπάρχουν. Το τραγούδι αναμένεται να είναι μέρος ενός project που θα κυκλοφορήσει σε έναν χρόνο από σήμερα».

Στη συνέχεια οι Ghost αναμένεται να ξεκινήσουν την σύνθεση και ηχογράφηση του νέου τους δίσκου, ο οποίος θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στο πρώτο μισό του 2021.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top