ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Tobias Forge ψάχνει το «Black Album» των Ghost

Σημαντικός ο πέμπτος δίσκος των Σουηδών. Οι Ghost πρόσφατα περιόδευσαν μαζί με τους Metallica, με τον Tobias Forge να προσπαθεί να συνδέσει το μέλλον της μπάντας του με αυτό των σπουδαίων metal θρύλων. «Θεωρώ τους Metallica συνάδελφους και φίλους, αλλά ακόμα παραμένουν οι Metallica» δήλωσε στο Kerrang! ο frontman των…

Σημαντικός ο πέμπτος δίσκος των Σουηδών.

Οι Ghost πρόσφατα περιόδευσαν μαζί με τους Metallica, με τον Tobias Forge να προσπαθεί να συνδέσει το μέλλον της μπάντας του με αυτό των σπουδαίων metal θρύλων.

«Θεωρώ τους Metallica συνάδελφους και φίλους, αλλά ακόμα παραμένουν οι Metallica» δήλωσε στο Kerrang! ο frontman των Σκανδιναβών rockers, για να συνεχίσει: «Εγώ είμαι ένας πρέσβης. Αυτοί είναι οι πρόεδροι. Ψάχνοντας για έμπνευση στους Metallica, βλέπω αυτό που έκαναν το 1988. Είμαστε στον τέταρτο δίσκο μας, όπως ήταν και εκείνοι τότε. Άρα η συνέχεια μας θα πρέπει να είναι το δικό μας «Black Album»».

Προχωρώντας λίγο παρακάτω, ο Forge είπε πως σκοπός των Ghost είναι να δημιουργήσουν έναν «υπεύθυνο δίσκο».

«Αυτό που αναζητώ είναι να γράψω τον σωστό δίσκο στην σωστή στιγμή».

Το εάν οι Ghost θα κυκλοφορήσουν το «δικό τους» «Black Album» θα φανεί πιθανότατα μέσα στο 2021, όταν και θα κυκλοφορήσει ο πέμπτος δίσκος τους.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top