ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Tom Morello άκουσε υλικό από το νέο album των Tool

… Δείτε τι έγραψε ενθουσιασμένος στο Instagram. Ο Tom Morello των Prophets Of Rage είναι μέχρι στιγμής από τους ελάχιστους τυχερούς που έχουν το προνόμιο να ακούσουν νέο υλικό των Tool. Ο εμβληματικός κιθαρίστας καλέστηκε από το συγκρότημα στο studio, με σκοπό να ακούσει κάποια από τα νέα κομμάτια της…

… Δείτε τι έγραψε ενθουσιασμένος στο Instagram.


Ο Tom Morello των Prophets Of Rage είναι μέχρι στιγμής από τους ελάχιστους τυχερούς που έχουν το προνόμιο να ακούσουν νέο υλικό των Tool.

Ο εμβληματικός κιθαρίστας καλέστηκε από το συγκρότημα στο studio, με σκοπό να ακούσει κάποια από τα νέα κομμάτια της μπάντας τα οποία θα περιλαμβάνονται στο νέο album το οποίο ελπίζουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Λίγο μετά, ο Morello εμφανώς ενθουσιασμένος, με μια ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «Είχα την τιμή να είμαι ο πρώτος «ξένος» που ακούει τη νέα μουσική των Tool! Αν και ακόμα πρόκειται για instrumental μέρη, τα νέα κομμάτια είναι επικά, μυστηριακά, κτηνώδη, sexy και πολύ… Tool».

«Καταπληκτικά. Είμαι ενθουσιασμένος να ακούσω ολόκληρο τον δίσκο μόλις ολοκληρωθεί» κατέληξε ο Morello.

Δείτε την ανάρτηση του στο Instagram καθώς και τη σχετική φωτογραφία με τα μέλη των Tool.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top